قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

واکنش قالیباف به محدودیت‌های کرونایی، مشکلات مردم و طرح معیشتی دولت

رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به محدودیت‌های جدید کرونایی گفت: یکی از راه‌های اثربخشی قرنطینه افزایش تعداد تست‌های رایگان یا با قیمت کنترل شده در مناطق قرمز است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۰۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 22
کد خبر: ۶۷۷۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود با تبریک هفته بسیج گفت: سالروز تشکیل بسیج مستضعفین و فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) را تبریک می‌گویم. هفته بسیج را همچنین به مجاهدان عرصه فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و علمی تبریک می‌گویم. شجره طیبه بسیج در این سال‌ها بر مبنای آرمان انقلاب اسلامی خدمات بی‌نظیری در پیشبرد اهداف انقلاب داشته است.

 

رییس مجلس شورای اسلامی با بیان این که امام خمینی (ره) بسیج را از مردم کوچه و پس کوچه‌های دورترین شهر‌ها دور هم جمع کرد، اظهار کرد: بسیج چشمه جوشان انقلاب اسلامی بود و نشان داد چگونه انقلاب اسلامی با تکیه به مردم و استفاده از ظرفیت‌های داخلی، مردم و مستضعفان می‌تواند تهدید‌های مختلف علیه مردم را خنثی کند.

 

قالیباف از اقدام بسیج موسوم به محرومیت زدایی سخن به میان آورد و گفت: بسیج در سال‌های بعد از انقلاب توانست جریان وسیعی از محرومیت زدایی را عملیاتی کند. امروز جوانان انقلابی و بسیجی، متعهد، خوش‌فکر و خلاق توانسته‌اند در همه زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی، دانش‌بنیان و فضای مجازی و جهادی بار‌های زیادی را از دوش حاکمیت بردارند و در فعالیت‌های اخیر خود به شکل منسجم ظرفیت‌های مردمی را در مسیر جدید برای حل آن‌ها قرار داده است. این حرکت ان‌شاءالله آغازگر فعالیتی است که جوانان سراسر کشور در مسیر حل مشکلات سوء مدیریت و انفعال مدیریتی قدم بر می‌دارند.

 

وی با بیان این که مشکلات کشور پیچیده است و برای حل آن‌ها باید به ریشه مشکلات برسیم، گفت: نظام بروکراسی، سوء مدیریت، فقر و تبعیض از مهم‌ترین مشکلات است. نکته اینجاست که با وجود این مشکلات بزرگ نباید از زندگی روزمره مردم غافل شویم. ما در مجلس شورای اسلامی هر دو رویکرد را مدنظر داریم. ما برای حل مشکلات ریشه‌ای به اصلاح ساختار بودجه می‌پردازیم و برای مشکلات روزمره، نظارت بر بورس، مسکن و اجرای پروژه‌های نیمه تمام را در دستور کار قرار دادیم.

 

رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به گرانی کالا‌های اساسی تصریح کرد: به عنوان راهکاری کوتاه مدت برای این گرانی‌ها به دنبال طرح معیشت بودیم، اما برخی در کشور به دنبال این بودند که برچسب سیاسی بزنند. این واقعیت جامعه ما است که به دلیل انبوهی از ناکارآمدی‌ها به وضعی برسیم که برای مشکلات روزمره مردم چاره‌اندیشی کنیم. خوشحالیم که دولت نیز به همین نتیجه رسیده است. امیدواریم که دولت با استفاده از فرصت قانون طرح حمایت معیشتی به کمک مردم بیاید. جلب حمایت دولت به کمک‌های مردمی هرچند دیر، اما نشانه خوبی است که مردم از آن استقبال می‌کنند. مهم نیست این طرح قرار است به نام چه کسی به انجام برسد مهم این است که هرچه زودتر اجرایی شود.

 

قالیباف در مورد بیماری کرونا و محدودیت‌های جدید اظهار کرد: علاوه بر لزوم رعایت همه جانبه پروتکل‌های بهداشتی، باید اقداماتی در سطح مدیریتی صورت گیرد. یکی از ملزومات اثربخشی قرنطینه افزایش تعداد تست‌های رایگان و یا با قیمت‌های کنترل شده به خصوص در مناطق قرمز است. همچنین توجه ویژه به مشکلات شغلی مجاهدان عرصه‌ی سلامت پزشکی و تخصیص همه‌گیر هزینه‌های تخصیص یافته برای پرداخت مطالبات کادر درمان و تامین تجهیزات لازم برای آن‌ها باید مدنظر دستگاه‌های اجرایی باشد.

 

وی در پایان تاکید کرد: به منظور جلب اعتماد عمومی و تامین امنیت روانی جامعه همه دست‌اندرکاران کشور باید در مقابله با این ویروس بکوشند و هماهنگ و بدون کوچک‌ترین اختلافی فعالیت کنند.
منبع:  ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار